IJskar huren op school

IJskar huren op school

Trakteer de klas op ijsjes

Een ijskar huren om het nieuwe schooljaar in te luiden: had je daar al eens aan gedacht? Want dat de scholen weer zijn begonnen, wil nog niet zeggen dat de zomer ook voorbij is! Sterker nog: er wachten ons nog een paar supermooie septemberdagen.

Houd samen met ons nog een vast aan dat zomergevoel en huur een ijskar voor op school. Bijvoorbeeld voor de opening van het schooljaar of op een warme schooldag, als je op een school werkt.

Trakteren met De ijsfiets op locatie

s je kind jarig? Hoe makkelijk en superleuk is het dan om een ijsfiets langs te sturen om je kind te laten trakteren op school! Veel moeders spannen daarvoor samen en combineren de verjaardagen van hun kinderen om gezamenlijk te kunnen trakteren op de komst van een ijsfiets en biologische ijsjes voor de hele klas. Lekker, origineel én verantwoord.

Da’s weer eens wat anders dan een cocktailprikker met een knakworstje en een blokje kaas!

We komen gewoon naar je toe

Met onze supercoole ijsfiets kunnen we op elke locatie staan. Dus ook op het schoolplein of – met een beetje mazzel – zelfs in de klas. In onze ervaring rennen kinderen altijd gillend af op De ijsfiets, dus enthousiaste reacties gegarandeerd.

Supersnel geregeld!

Boek direct een ijsfiets voor op school (tot 24 uur van tevoren cancelen is géén probleem) of ontvang meteen een offerte in je mailbox (helemaal vrijblijvend). Bellen met onze IcePhone kan ook altijd: (085) 065 62 18.

Wie lusten onze biologische ijsjes?

1743469412436978857501745536154818217213784ojpeg.jpg

Coole en enthousiaste ijsverkopers gezocht

Ben jij gek op ijs en denk je dat jij de leukste ijscoman/-vrouw ever kunt zijn? Solliciteer hieronder

Direct solliciteren