Nu ook in Almere

Nu ook in Almere

De ijsfiets goes Almere

Goed nieuws voor Almerenaren! Want onze Sander is helemaal zelf een vestiging van De ijsfiets begonnen in Almere. Vanaf nu kun je De ijsfiets dus ook langs zien komen bij jou door de buurt.

Waarom wilde je De ijsfiets naar Almere brengen?

Sander: “Omdat je in Almere ook een hele brede doelgroep van mensen hebt die graag een ijsje willen kunnen eten. Op sommige plekken hier is nog weinig horeca; ik wil graag mensen verrassen door op plekken langs te fietsen waar ze niet verwachten dat ze een lekker ijsje kunnen halen! Midden op het strand bijvoorbeeld.”

Op welke plekken kunnen mensen jou zoal tegenkomen?

“Bij dit mooie weer in Almere Poort, waar je veel woonwijken hebt en zeker ook op Almere Strand. Maar ook in de woonwijken, zoals de Literatuurwijk, Muziekwijk, Danswijk, Almere Haven… ik ben vandaag pas begonnen en ga vanaf nu onderzoeken waar mensen blij worden van mijn komst.”

Hoe reageren mensen erop als ze je voorbij zien fietsen?

“Ik krijg nu al heel veel reacties! Mensen roepen: ‘Hé leuk, kom je hier vaker?’. Ze willen ook weten waar De ijsfiets is begonnen en waar het ijs vandaan komt. Dus dan vertel ik ze dat Henk & Jos het voor ons maken in Friesland. Dat het ijs biologisch is, vinden veel mensen ook echt een meerwaarde. En dat ze met pin kunnen betalen aan de fiets. Maar vooral ook dat De ijsfiets een duurzaam initiatief is, spreekt ze aan: normaal komt er een ijsbus langs, nu een ijsfiets. Die verbruikt geen benzine, heeft geen uitstoot en kan op elke locatie langskomen.”

Waarom moeten alle mensen in Almere een ijsje bij je komen halen?

“Omdat we superlekker, 100% biologisch ijs hebben en omdat we overal snel ter plaatse kunnen zijn. Op plekken waar auto’s en busjes niet kunnen komen, zoals op strandjes en in parken.”

Wanneer fiets jij door Almere?

“Deze week nog elke dag; vanaf volgende week iedere dag een paar uur. Waarschijnlijk eind van de middag en ‘s avonds; als ik klaar ben met mijn andere baan.”

Wat moeten mensen doen als ze willen dat je bij hen langsfietst?

Ze kunnen mij oproepen via de ijsfiets-app (gratis te downloaden voor Android en iPhone) als ik binnen een straal van 1 km van ze verwijderd ben. Dan fiets ik naar hun exacte locatie. Ze kunnen mij ook boeken voor hun feestje in Almere. Bel dan even naar de IcePhone op (085) 065 62 18
.

Wie lusten onze biologische ijsjes?

1743469412436978857501745536154818217213784ojpeg.jpg

Coole en enthousiaste ijsverkopers gezocht

Ben jij gek op ijs en denk je dat jij de leukste ijscoman/-vrouw ever kunt zijn? Solliciteer hieronder

Direct solliciteren