Spreading peace & love...

Spreading peace & love…

Onze missie

De IJsfiets is geen standaard ijskar en wij zijn geen standaard ijsverkopers. Wij hebben een missie: we geloven dat de wereld mooier wordt van een beetje (meer) aandacht voor elkaar. Vooral op straat. Met De IJsfiets willen we onze bijdrage leveren aan gezelligheid op straat. Daar zetten wij onze ijskarren met liefde voor in.

aardig zijn = cool!

Voor ons is er niks mooiers denkbaar dan mensen blij maken door het straatbeeld op te fleuren. Met toffe ijskarren die door je straat rijden, net als vroeger! Zo hopen we saamhorigheid terug te brengen in de wijken in Amsterdam. Dat je weer weet wie je buurman is. En dat je misschien die eenzame oudere mevrouw met een gebroken heup blij kan maken met een ijsje (als je het nog niet wist: aardig zijn = cool!). Gewoon even een leuk moment beleven met de mensen om je heen, rondom een supertof ijskarretje.

Lief voor het milieu, dieren en je lijf

We geloven ook dat dit allemaal ook op een duurzame manier kan. Daarom komen we op de fiets naar je toe en zorgen we ervoor dat alles wat we gebruiken – van ijsbakje tot lepeltje – biologisch afbreekbaar is. En natuurlijk hebben we het állerlekkerste biologische ijs, dat niet alleen milieu- en diervriendelijk is, maar ook lief voor je lijf.

De leukste ijskar van Amsterdam en Utrecht

Hoe meer mensen kiezen voor ons ijs, hoe meer ijsfietsen er door Nederland kunnen rijden en hoe meer plekken er dus ontstaan waar je een lekker, verantwoord, 100% biologisch ijsje kunt halen aan een ijskar. Gebruik dus vooral de ijsfiets-app als je trek hebt in een ijsje. En relax: wij komen naar je toe.

Wie lusten onze biologische ijsjes?

1743469412436978857501745536154818217213784ojpeg.jpg

Coole en enthousiaste ijsverkopers gezocht

Ben jij gek op ijs en denk je dat jij de leukste ijscoman/-vrouw ever kunt zijn? Solliciteer hieronder

Direct solliciteren