Winter Specials Tenue: Viva la Fete

Winter Specials Viva La Fete

Heb je het helemaal gehad met saaie nieuwjaarsborrels? De ijsfiets ‘Viva La Fete’ biedt uitkomst. Zoals de naam al zegt, wordt het een groot feest met De ijsfiets op jouw nieuwjaarsborrel. Wij komen helemaal in style. Pak, jurk, strik, glitters, danspasjes, niets is ons te gek!

Laat ons weten wat voor feestje jij in gedachten hebt, wij denken graag met je mee. Maak daarnaast indruk op je gasten met onze bijzondere limited edition ijssmaken zoals sorbet champagne-ijs, handgemaakte scroppino’s, gingerbread brownies-ijs en nog veel meer om je vingers bij af te likken! Who needs champagne & oliebollen anyway?

Wij komen bij jou langs vanaf 199,- Klik hier voor een vrijblijvende offerte

5 redenen waarom De ijsfiets jouw oud en nieuw nog toffer maakt:

  1. Wij komen in geheel in stijl bij jou langs… op een ijsfiets!
  2. We hebben limited edition ijssmaken zoals sorbet champagne, ginger bread brownies en sroppino!
  3. Wij komen naar je toe, gewoon bij jou op school, bij de vereniging, op kantoor
  4. Alles is duurzaam: van fiets tot ijs tot ijsbakje
  5. Nog zo’n pluspunt: geen rotzooi op hoeven ruimen. Halleluja!

Bel naar onze IcePhone op 085 – 065 62 18 en informeer of De ijsfiets in feestsferen bij je langs kan komen. Of vul het contactformulier in, zodat we je terug kunnen bellen. Dan zorgen wij dat jouw school, kantoor of vereniging een onvergetelijke nieuwjaarsborrel krijgt!

Limited edition nieuwjaarsijs!

Speciaal voor oud en nieuw ontwikkelde De ijsfiets onweerstaanbaar lekker feest ijs(met liefde gemaakt in Friesland!), in verschillende smaken. Zo is er onder meer sorbet champagne-ijs, handgemaakte scroppino’s, gingerbread brownies-ijs en nog veel meer om je vingers bij af te likken! Speciaal voor oud en nieuw. Lékker! Met een big smile schept De ijsfiets de lekkerste ijsjes voor jouw collega’s, kinderen of gasten.

Wij komen langs bij jou op school of op het werk

De ijsfiets komt dus lekker bij je langs op een ijsfiets dit jaar. Gewoon in de (binnen)tuin, voor de deur of zelfs in de klas of binnen in het bedrijf. Die hippe ijsfiets kan namelijk gewoon door een normale deurpost naar binnen rijden.

De ijsfiets huren: wacht niet te lang!

Wil jij graag weten of De ijsfiets ook op jouw oud en nieuw(bedrijfs)feest kunnen langskomen? Wacht niet te lang, want De ijsfiets zijn weer erg druk dit jaar! Eerder stond De ijsfiets al op bedrijsfeesten van ABN Amro, Ikea en Endemol.

Wie lusten onze biologische ijsjes?

1743469412436978857501745536154818217213784ojpeg.jpg

Coole en enthousiaste ijsverkopers gezocht

Ben jij gek op ijs en denk je dat jij de leukste ijscoman/-vrouw ever kunt zijn? Solliciteer hieronder

Direct solliciteren