home-banner.jpg

IJskar huren
in Apeldoorn

IJskar huren in Apeldoorn? 
Zoek niet verder!

100% biologisch ijs bij jou voor de deur!

Geef je evenement, bruiloft, schoolactiviteit of (bedrijfs)feest in Apeldoorn een unieke twist en huur een ijskar van De IJsfiets! Met onze mobiele ijskar komen we jou en je gasten in Apeldoorn voorzien van heerlijk ambachtelijk ijs, gemaakt van verse en natuurlijke ingrediënten en bereid door onze eigen ijshelden. Dat is niet alleen lekker, maar ook 100% verantwoord!

Een smaakvol feestje op elke locatie

Onze ijsfiets is volledig zelfvoorzienend en heeft geen stroom nodig. Zo kunnen we op elke locatie in Apeldoorn en omgeving komen om de lekkerste bolletjes voor jouw gasten te scheppen. Van een gezellig buurtfeest tot groots bedrijfsevenement: De IJsfiets is de verfrissende verrassing die je zoekt!

Jouw persoonlijke ijskar in Apeldoorn 

Elk evenement is anders en dat begrijpen we. Daarom bieden we verschillende opties bij het huren van een ijskar in Apeldoorn. Laat bijvoorbeeld een van onze karren shinen met het bedrijfslogo of thema van jouw feest! Met een sticker of volledige wrap, geven we ‘m in no time een persoonlijke twist.

Verantwoord genieten voor iedereen

Puur ijs, zonder gerommel met ingrediënten. Dat is wat je kan verwachten wanneer je kiest voor De IJsfiets. Want al ons ijs is 100% biologisch, duurzaam van bolletje tot bakje en wordt vers gemaakt door onze ijsmakers uit Friesland. Samen met hen kiezen we de lekkerste smaken uit: van klassiekers tot verrassende smaken. Omdat wij geloven dat ijs een lekkernij voor iedereen is, houden we rekening met allergieën en dieetwensen. Halal? Lactosevrij? Veganistisch? No problemo! Wij zorgen dat er voor al jouw gasten kunnen genieten van een frisse traktatie.  

De perfecte ijservaring in Apeldoorn 

Van het eerste contact tot het moment dat we het laatste bolletje scheppen, samen met ons geweldige team van coole ijscomannen en -vrouwen staan we garant voor kwaliteit en service. We denken maar wat graag met je mee om ervoor te zorgen dat jouw evenement in Apeldoorn een groot succes wordt. En is het moment daar? Dan kun je van ons verwachten dat er altijd een goedlachs teamlid van De IJsfiets op jouw evenement staat te stralen! 

Kom in contact

Wil je meer weten over het huren van een ijskar in Apeldoorn bij De IJsfiets? Neem dan gerust contact met ons op! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en prijzen. Kies voor een unieke en smakelijke toevoeging aan jouw evenement en huur een ijskar van De IJsfiets!

Contact opnemen
112225498393456761853995291070122122018473ojpeg.jpg
00006ijskarfranchiseondernemen.jpg

In drie stappen een offerte op maat

Nu horen we je denken: daar hangt vast een prijskaartje aan. Gelukkig valt dat reuze mee. Dat kunnen wij je vertellen, maar nog beter ontdek je het zelf. In drie simpele stappen ontvang je snel een offerte op maat.

Vraag een offerte aan

Huur nu jouw ijskar
in Apeldoorn!

Biologisch, verantwoord, ambachtelijk. Het ijs van De IJsfiets heeft het allemaal. Dit is een must voor jouw volgende evenement, bruiloft, feest of andere partij. Wij hebben er nu al zin in. Jij ook? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of neem contact op. Dan gaan wij aan de slag om er – samen met jou – een onvergetelijke dag van te maken. Want wij hebben een duidelijk motto: spreading peace and love through ice cream! 

Wie lusten onze biologische ijsjes?