1-home-banner-1.jpg

IJskar huren
in Rotterdam

Een ijskar huren
in Rotterdam

100% biologisch ijs bij jou voor de deur!

Een ijskar of ijscokar huren in Rotterdam kan al vanaf 200 bolletjes ijs. Meer bolletjes? Geen probleem. De ijsfiets levert 2.000 of zelfs 20.000 ijsjes. Je bent niet de eerste die De ijsfiets huurt in Rotterdam. Elk jaar keert De ijsfiets terug naar Rotterdam. Dankzij onze Rotterdamse klanten en opdrachten in en rondom Rotterdam, is De ijsfiets een bekende in deze havenstad.

Meer informatie over het huren van een ijskar in Rotterdam? Neem dan contact op met ons.

IJskar huren met reclame in Rotterdam

Wil jij een ijskar huren in Rotterdam met eigen logo of reclame? Voor een feestelijke gelegenheid of als verlengde van een marketingcampagne?

Vele bedrijven gingen jou voor. Van een full colour bedrukte ijskar tot zelfs het personeel van de ijsfiets in bedrijfskleding. Werkelijk alles is mogelijk als jij een ijskar met logo wilt huren. Meer weten over het huren van een ijskar met logo in Rotterdam? Neem contact met De ijsfiets op voor de mogelijkheden. Wij nemen al jouw zorgen uit handen en denken graag met jou mee.

Vraag direct
een GRATIS OFFERTE aan

Je kunt snel en vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van een ijskar in Rotterdam op een feest of event.

Vraag hier gratis een offerte aan

Wil jij een ijskar huren in Rotterdam?

Huur de lekkerste ijsfiets van Nederland in Rotterdam

Ambachtelijk en 100% handgemaakt biologisch ijs op jouw evenement, festival, bedrijfsfeest of zakelijke bijeenkomst. De lekkerste ijsfiets van Nederland is nu ook te huur in Rotterdam.

Het ijs van De ijsfiets is ambachtelijk bereid en 100% biologisch. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook veel lekkerder! De ijsfiets is al 5 jaar de smaakmaker van ijs in Rotterdam.

In 4 stappen een ijskar huren in Rotterdam

Een ijskar huren in Rotterdam is bij De ijsfiets makkelijk en snel geregeld. Met een klik op de knop kun jij een gratis aanvraag doen. Vul ons offerteformulier in en geef het moment aan wanneer jij een ijskar wil huren in Rotterdam. Daarna ontvang jij binnen 24 uur een offerte op maat.

Graag denken wij met jou mee hoe De ijsfiets invulling kan geven op jouw (zakelijke) evenement, bedrijfsfeest of festival.

Meer weten over het huren van een ijskar huren in Rotterdam? Neem dan contact op en ontvang binnen 24 uur een offerte.

Contact opnemen
112225498393456761853995291070122122018473ojpeg.jpg

Wie lusten onze biologische ijsjes?