20160708photo000028421.jpg

IJskar huren op school

De lekkerste traktatie op school met De IJsfiets

Trakteer de klas op ijsjes!

De glimlach van een kind is onbetaalbaar. En waar wordt elk kind blij van? IJs! Daarom scoor je met De IJsfiets gegarandeerd punten op het schoolplein bij de leerlingen en ouders. Want ons ijs is niet alleen superlekker, maar ook helemaal verantwoord. Een biologische en duurzame traktatie tijdens de eerste schooldag, de eindmusical van groep acht of gewoon omdat ‘t kan. Samen maken we er een feestje van!

De lekkerste verrassing op het schoolplein

De kinderen spelen tikkertje en klauteren op het klimrek. Ondertussen klinkt het gelach van ‘n supercoole ijscoman of -vrouw en vliegen de bolletjes je om de oren. Zie je het al voor je? IJs trakteren is meer dan alleen smaakvol, het is een beleving. Je zult merken dat kinderen er nog dagen over napraten. En wij begrijpen dat je kiest voor het allerbeste voor jouw schoolkinderen. Dan zit je bij ons goed. Want ons ijs is 100% biologisch en duurzaam van bolletje tot bakje. Geen gerommel met ingrediënten maar puur en ambachtelijk gemaakt door onze eigen ijsmakers uit Friesland. Fijn voor de kids én de ouders! 

Verantwoorde traktatie voor de hele klas

Bij De IJsfiets geloven we dat ijsjes trakteren voor iedereen een feestje moet zijn. Daarom bieden we een ruime keuze aan smaken, waaronder halal, vegan, suiker- en lactosevrij ijs. Zo kan iedereen genieten van een heerlijk ijsje op het schoolplein. Klinkt goed, toch? 

Voor de jarige

We zeiden het al, ijs van De IJsfiets is een verantwoorde traktatie. Waarom moeilijk doen met knutselwerkjes van fruit en groentes als het ook makkelijk kan? Regel makkelijk en snel De IJsfiets om op de school van jouw kind langs te komen. Een beetje te gek? Dat kan. Overweeg dan om samen met andere ouders van jarige de krachten te bundelen om op een unieke manier ijsjes te trakteren op school!

IJsjes op wielen, overal en altijd!

Met De IJsfiets wordt ijsjes trakteren op school een fluitje van een cent. Onze elektrische ijsfiets is volledig zelfvoorzienend en komt overal, van plein tot aula. Dus op een bewolkte dag of in het voorjaarszonnetje: onze schooltraktatie is het hele jaar door de lekkerste keuze!

Reserveer ‘m op jouw plein

Dus, wil jij ijsjes trakteren op school? Trakteer dan op ijs van De IJsfiets. Je reserveert gemakkelijk een ijsfiets via onze website. Maar ook als je liever eerst meer informatie wilt, staan we voor je klaar. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Dan gaat ons team voor je aan de bak. Wij regelen alles, zodat jij je nergens druk om hoeft te maken. Laat ons jou ontzorgen en geniet van de voorpret!

Op ‘n rij: daarom kiest heel Nederland voor De IJsfiets

Zo. Dat was een boel informatie. Nog even alle voordelen voor je op een rijtje!

Met De IJsfiets kies je voor:

  • 100% biologisch ijs. Verantwoord én lekker!
  • een ijscoman of -vrouw die op elke locatie in Nederland serveert;
  • een duurzame traktatie: van ijsbakje tot ijslepeltje;
  • enthousiaste, vrolijke en relaxte ijscomannen en -vrouwen;
  • maatwerk. Of je nu gaat voor 100 of 10.000 bolletjes, niks is ons te gek.


Huur een ijsfiets

Door heel Nederland

De ijsfiets is weer die ouderwetse ijscoman, maar dan in een nieuw jasje: met een snelle, coole ijskar 3.0 rijden we door de straten van vele grote steden, waaronder Utrecht en Amsterdam. Bovendien komen we naar je toe: onze ijskar op jouw locatie, door heel Nederland, helemaal tot aan je voordeur, op je werk of op waar dan ook. Je hoeft ons alleen maar gratis op te roepen via ons boekingsformulier. 

Zo makkelijk – én lekker – kan het zijn.

En heb je een feestje? Dan kun je bij De ijsfiets ook een ijskar huren. Gewoon op jouw locatie, inclusief personeel en de lekkerste biologische ijsjes.

Huur een ijsfiets
112225498393456761853995291070122122018473ojpeg.jpg

Wie lusten onze biologische ijsjes?