1-home-banner-1.jpg

IJskar huren
in Den Haag

Een ijskar huren
in Den Haag

100% biologisch ijs bij jou voor de deur!

Een ijskar of ijscokar huren in Den Haag kan al vanaf 200 bolletjes ijs. Meer bolletjes? Geen probleem. De ijsfiets levert 2.000 of zelfs 20.000 ijsjes. Je bent niet de eerste die De ijsfiets huurt in Den Haag. Elk jaar keert De ijsfiets terug naar Den Haag. Dankzij onze Haagse klanten en opdrachten in en rondom Den Haag, is De ijsfiets een bekende in deze stad achter de duinen.

Meer informatie over het huren van een ijskar in Den Haag? Neem dan contact op met ons.

IJskar huren met reclame in Den Haag

Wil jij een ijskar huren in Den Haag met eigen logo of reclame? Voor een feestelijke gelegenheid of als verlengde van een marketingcampagne?

Vele bedrijven gingen jou voor. Van een full colour bedrukte ijskar tot zelfs het personeel van de ijsfiets in bedrijfskleding. Werkelijk alles is mogelijk als jij een ijskar met logo wilt huren. Meer weten over het huren van een ijskar met logo in Den Haag? Neem contact met De ijsfiets op voor de mogelijkheden. Wij nemen al jouw zorgen uit handen en denken graag met jou mee.

Vraag direct
een GRATIS OFFERTE aan

Je kunt snel en vrijblijvend een offerte aanvragen voor het huren van een ijskar in Den Haag op een feest of event.

Vraag hier gratis een offerte aan

Wil jij een ijskar huren in Den Haag?

Huur de lekkerste ijsfiets van Nederland in Den Haag

Ambachtelijk en 100% handgemaakt biologisch ijs op jouw evenement, festival, bedrijfsfeest of zakelijke bijeenkomst. De lekkerste ijsfiets van Nederland is nu ook te huur in Den Haag.

Het ijs van De ijsfiets is ambachtelijk bereid en 100% biologisch. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook veel lekkerder! De ijsfiets is al 5 jaar de smaakmaker van ijs in Den Haag.

In 4 stappen een ijskar huren in Den Haag

Een ijskar huren in Den Haag is bij De ijsfiets makkelijk en snel geregeld. Met een klik op de knop kun jij een gratis aanvraag doen. Vul ons offerteformulier in en geef het moment aan wanneer jij een ijskar wil huren in Den Haag. Daarna ontvang jij binnen 24 uur een offerte op maat.

Graag denken wij met jou mee hoe De ijsfiets invulling kan geven op jouw (zakelijke) evenement, bedrijfsfeest of festival.

Meer weten over het huren van een ijskar huren in Den Haag? Neem dan contact op en ontvang binnen 24 uur een offerte.

Contact opnemen
112225498393456761853995291070122122018473ojpeg.jpg

Wie lusten onze biologische ijsjes?