De coolste ijskar op locatie

100% biologisch ijs bij jou voor de deur! Een ijsfiets boeken kan door heel Nederland!

 

De ijsfiets is niet zomaar een ijskar. Wij hebben een missie: iets leuks brengen naar jouw buurt. Iets waar je wat aan hebt en waar je blij van wordt: dat is waarom we doen wat we doen. Dát is waarom we met het lekkerste biologische ijs bij jou voor de deur staan.

 

Toen we klein waren, reed hij al bij ons door de straat: de ijscoman met zijn ijskar. En o, wat werden we daar blij van. Op onze sokken renden we naar buiten, zwaaiend met ons zakgeld. De ijscoman, de ijscoman!

 

Altijd ijs op locatie

Onze voormalig eindbaas Walied kreeg zes jaar geleden het idee voor De ijsfiets toen hij in het park lag te zonnen en zin kreeg in een ijsje. “Als er nu eens iemand voorbij kwam fietsen met een ijsje, zou dat niet tof zijn?”, vroeg hij zich af. Hij realiseerde zich dat hij weleens een heel goed idee kon hebben: op een duurzame manier écht lekker ijs bezorgen bij mensen op locatie. Daar zou hij zélf blij van worden (want: leukste werk ever) en de mensen bij wie hij langsging ook.

 

Op een deels van de fietsenmaker gedoneerde fiets, met een ijsbak die door zijn vrienden in elkaar werd getimmerd, ging hij door de straten van Utrecht rijden. Dat ging niet zonder slag of stoot: de eerste keer dat hij op pad ging met zijn ijsfiets, klapte de fiets naar voren door het gewicht van de bak en lag Walied op straat. Toch hield hij vol. En niet zonder resultaat:

 

Walied: “Ik ben vijf jaar geleden begonnen omdat ik graag iets wilde doen in de stad waar ik zo weg van ben, waar mensen wat aan hebben. Pas toen ik met mijn ijsfiets bij iemand in de straat kwam, is het kwartje gevallen. Een mevrouw sprak me aan, ze zei: ‘Ach kind, vroeger stonden ze wel 10 keer aan de deur voor oud papier, schillen, melk. Er was veel meer sociale cohesie in de straat, er gebeurde veel meer op straat.’ Ik begreep wat zij bedoelde, omdat ik vroeger schoonmaakwerk bij oudere mensen heb gedaan. Het duurde soms wel twee weken voordat er iemand bij hen langskwam. Ik was ineens weer die vent die bij hen door de straat kwam, die ging venten, die de ouderwetse bel liet rinkelen, die deur voor deur langsging.”

 

Inmiddels Is De ijsfiets overgenomen door Cecile en William. En hebben een team van 120 mensen om zich heen verzameld, die geloven in diezelfde missie: spreading peace & love through ice cream! En die krakkemikkige eerste ijsfiets is in de tussentijd verruild voor een coole, snelle elektrische fiets uit Kopenhagen, die speciaal voor De ijsfiets wordt voorzien van een ijsbak met koeling.

 

IJskar huren of oproepen:

makkelijk & lekker

De ijsfiets is weer die ouderwetse ijscoman, maar dan in een nieuw jasje: met een snelle, coole ijskar 3.0 rijden we door de straten van vele grote steden, waaronder Utrecht en Amsterdam. Bovendien komen we naar je toe: onze ijskar op jouw locatie, door heel Nederland, helemaal tot aan je voordeur, op je werk of op waar dan ook. Je hoeft ons alleen maar gratis op te roepen via ons boekingsformulier. Zo makkelijk – én lekker – kan het zijn.

 

En heb je een feestje? Dan kun je bij De ijsfiets ook een ijskar huren. Gewoon op jouw locatie, inclusief personeel en de lekkerste biologische ijsjes.

Bel de ijsfiets

(085) 065 62 18

Contact met de ijsfiets

 

Wil je een vraag stellen over De ijsfiets of organiseer jij een groot evenement of festival?

Neem contact met ons op arrow-icon

Waarom zoveel mensen kiezen voor de ijsfiets:

 

  • 100% biologisch ijs (da’s lékker!)
  • We komen naar je toe
  • Gewoon pinnen aan de fiets
  • Duurzaam: van ijsbakje tot ijslepeltje
  • Écht leuke, relaxte ijscomannen en ijscovrouwen 🙂

 

Wil je ook een ijsfiets op je feestje?

Krijg direct een offerte in je mailbox!

Wat een mooi concept. Puur en gedurfd onder-nemerschap. Geweldige service en verrukkelijk ijs!
Mariska Brasser

Wie lusten onze biologische ijsjes?


Volg de ijsfiets op instagram!