1-home-banner-1.jpg

De beste én lekkerste

IJscokar huren?

De IJsfiets is de beste én lekkerste partij

Zoek jij een unieke en smaakvolle manier om je volgende evenement of feestje nóg gedenkwaardiger te maken? Huur een ijscokar van De IJsfiets en verras je gezelschap met 100% biologisch ijs van de bovenste klas. 

Waarom een ijscokar
van De IJsfiets?

Bij De IJsfiets geloven we dat ijs lekker en natuurvriendelijk moet zijn. Daarom serveren we ons huisgemaakte ijsfiets-ijs. Bij dit ijs ligt de focus niet op het produceren van talloze smaken, maar op het écht lekker maken van de klassiekers. Het resultaat? 100% biologisch ijs van de beste kwaliteit zonder gerommel met ingrediënten, maar mét een flinke toef liefde.

Wanneer je bij ons een ijscokar huurt, ben je verzekerd van een uniek en duurzaam product waar je gasten weg van zullen zijn. Als kers op de taart past onze ijscokar bij elk evenement. Van intieme bruiloft tot groot bedrijfsfeest. Niets is ons te gek. Sterker nog, we houden wel van een uitdaging! Benieuwd hoe dat eruit kan zien? Neem contact op en ontdek alle mogelijkheden.

Dit krijg je bij onze ijscokar nog meer

Naast het allerlekkerste ijs, krijg je nog veel meer bij het huren van onze ijscokar. Wat dacht je van een ijscoman! Daarom komt onze ijscokar met ‘n goedlachs teamlid van De IJsfiets. We werken met een hecht team van ijsfans. Daarom staat er gegarandeerd een ijscoman of -vrouw die jouw gezelschap enthousiast en vrolijk voorziet van de lekkerste ijsjes.

Daarnaast kun je onze IJsfiets omtoveren tot een cool reclameobject dat helemaal past bij de uitstraling van jouw organisatie of evenement. Met een sticker of complete wrap laten we onze ijscocar shinen met jouw logo. Dát is pas opvallen!

Hoe huur je een ijscokar?

Een ijscokar huren is gepiept binnen no time! Vraag eerst vrijblijvend een offerte aan. Hierin vertel je in drie stappen wanneer je een ijscokar nodig hebt en voor welke gelegenheid. Vervolgens behandelen wij je verzoek zo snel mogelijk en nemen contact met je op. Heb je vooraf nog vragen? Vul dan vooral ons contactformulier in of pleeg een belletje. Dan helpen onze collega’s je meteen verder.
Je wensen doorgegeven? Dan kan het leukste gedeelte beginnen. Leun achterover en geniet van de voorpret. Wij gaan achter de schermen hard aan de bak om te zorgen dat alles naar jouw smaak is. 

Het lekkerste ijs, door heel Nederland

Van het hoge noorden tot bruisend Brabant: geen uithoek is ons te gek. Ons team van coole ijsverkopers komt overal vandaan en ze draaien hun hand niet om voor een roadtripje. Het team bestaat uit 120 fanatieke ijscomannen en -vrouwen die alleen al met hun aanwezigheid een feestje maken van jouw event. Dat doen ze niet alleen met het allerlekkerste ijs, maar ook met onze flitsende ijsfiets. Extra handig: deze fiets past door elke deurpost en liftdeur. Daardoor kunnen we letterlijk overal komen. Rooftopparty? Kantoortuinfeestje? Zomerse barbecue? De IJsfiets is van de partij! 

Huur vandaag nog een ijscokar!

Biologisch, verantwoord, ambachtelijk. Het ijs van De IJsfiets heeft het allemaal. Dit is een must voor jouw volgende evenement, bruiloft, feest of andere partij. Wij hebben er nu al zin in. Jij ook? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of kom in contact. Dan gaan wij aan de slag om er – samen met jou, een onvergetelijke dag van te maken met een gouden randje. Want wij hebben een duidelijk motto: spreading peace and love through ice cream! 

Offerte aanvragen

Wie lusten onze biologische ijsjes?