Herfst, here we come!

Genieten van onze ijsjes in de herfst/winter

Dit zijn ze: onze helden en heldinnen. Want zij hebben er hoogstpersoonlijk voor gezorgd dat de lente en zomer van 2016 een feest waren voor De ijsfiets.

Want er zijn heel veel bloed, zweet en ijsjes nodig om het werk van een ijsfietser te doen. Deze bikkels hebben stad en land afgefietst, ijsjes geschept tot de blaren op hun handen stonden en heel veel mensen gelukkig gemaakt door op locatie te verschijnen met een lekker ijsje en een big smile.

Maar het is niet alleen onze ijsfiets-familie geweest die voor een onvergetelijke zomer heeft gezorgd: daar heb jij, als klant/fan/ijsjeseter ook voor gezorgd. Zonder jouw onophoudelijke trek in ijsjes hadden wij niet kunnen doen wat we doen: mensen blij maken met ontzettend lekker, 100% biologisch ijs op locatie. Onze eeuwige dank voor jouw vertrouwen in De ijsfiets!

Onze ijskar huren voor je sinterklaasbedrijfsborrel, kerstviering op het werk of

Je hoeft ons – en je lievelingsijsjes – trouwens niet te missen in de herfst- en wintermaanden: we fietsen niet meer door de straten van Amsterdam, Utrecht, Almere en Londen, maar je kunt ons het hele jaar door boeken voor je feestje. Want ijs is áltijd een goed idee!

Enne, heb je een sinterklaasbedrijfsfeest, regel je de een kerstviering op je werk of ga je de nieuwjaarsborrel organiseren en zoek je nog catering voor het dessert? De ijsfiets heeft niet alleen het lekkerste ijs (100% biologisch, met de hand gemaakt in Friesland) maar biedt ook een stukje beleving. Daarmee ga je je gasten pas écht verrassen!

Bel ons op onze IcePhone (085 065 62 18) of mail ons gerust eens om te overleggen over de mogelijkheden. Want waar we ook zijn, we maken er altijd een nóg groter feest van.

Wil je weten waarom we doen wat we doen? Ontdek hier meer over de missie van De ijsfiets.

Wie lusten onze biologische ijsjes?

1743469412436978857501745536154818217213784ojpeg.jpg

Coole en enthousiaste ijsverkopers gezocht

Ben jij gek op ijs en denk je dat jij de leukste ijscoman/-vrouw ever kunt zijn? Solliciteer hieronder

Direct solliciteren