ijskarhurenutrechtkinderfeestje.jpg

IJskar op jouw feestje

De IJsfiets huren voor thuis

Feestje thuis? N-ice!

Een ijskar huren voor een (kinder)feestje: het is dé oplossing tegen stress. Denk alleen al aan het werk dat je bespaard blijft: ijs & hoorntjes inslaan, alles in de – natuurlijk veel te kleine – vriezer stouwen en vervolgens ijsjes scheppen voor 30 drukke kinderen (of volwassenen) die staan te gillen om een ijsje. Help!

Onze ijsfiets bij jóu op locatie

Bij De ijsfiets kun je een ijscokar huren die het je héél gemakkelijk maakt. We komen naar je toe, gewoon bij jou voor de deur of in de tuin, hebben heerlijk 100% biologisch ijs bij ons (niet alleen lekker, maar ook verantwoord) dat je je kinderen met een gerust hart kunt voorschotelen en onze ijsfietsers helpen je altijd met een big smile. Nog zo’n pluspunt: geen rotzooi op hoeven ruimen. Halleluja!

Blije kinderen = blije ouders = een geslaagd kinderfeest!

Ice ice baby!
Maak het jezelf gemakkelijk en verras je kinderen door een ijsfiets te boeken. Gebruik het boekingsformulier om meteen een ijsfiets te huren of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Kom je er niet uit? Geen nood: bel onze IcePhone op (085) 065 62 18.

Door heel Nederland

De ijsfiets is weer die ouderwetse ijscoman, maar dan in een nieuw jasje: met een snelle, coole ijskar 3.0 rijden we door de straten van vele grote steden, waaronder Utrecht en Amsterdam. Bovendien komen we naar je toe: onze ijskar op jouw locatie, door heel Nederland, helemaal tot aan je voordeur, op je werk of op waar dan ook. Je hoeft ons alleen maar gratis op te roepen via ons boekingsformulier. 

Zo makkelijk – én lekker – kan het zijn.

En heb je een feestje? Dan kun je bij De ijsfiets ook een ijskar huren. Gewoon op jouw locatie, inclusief personeel en de lekkerste biologische ijsjes.

Huur een ijsfiets
ijsfietsutrecht0061-431.jpg

Wie lusten onze biologische ijsjes?