Sinterklaas huren

Zie ginds komt De ijsfiets…!

Sinterklaas en De ijsfiets slaan dit jaar de handen ineen! Ja, dat lees je goed: Sinterklaas komt niet langs op zijn paard, maar op een ijsfiets! Samen met de ijsfiets-piet komt hij in november en december bij je langs om ijsjes uit te delen. En niet zomaar ijsjes: échte limited edition sinterklaasijsjes!

De échte Sint en piet bij jou langs vanaf 199,-

5 redenen waarom De ijsfiets jouw sinterklaasfeest nog toffer maakt:

  1. Sint & Piet komen hoogstpersoonlijk bij je langs… op een ijsfiets!
  2. Ze hebben limited edition ijssmaken zoals pepernotenijs en speculaasijs!
  3. Ze komen naar je toe, gewoon bij jou op school, bij de vereniging, op kantoor
  4. Alles is duurzaam: van fiets tot ijs tot ijsbakje
  5. Nog zo’n pluspunt: geen rotzooi op hoeven ruimen. Halleluja!


Bel naar onze IcePhone op 085 – 065 62 18 en informeer of Sinterklaas bij je langs kan komen. Of vul het contactformulier in, zodat we je terug kunnen

bellen. Dan zorgen we samen met Sinterklaas en de IJsfietspiet dat jouw school, kantoor of vereniging een onvergetelijk sinterklaasfeest krijgt!

Limited edition sinterklaasijs!

Speciaal voor Sinterklaas ontwikkelde De ijsfiets onweerstaanbaar lekker sinterklaasijs (met liefde gemaakt in Friesland!), in verschillende smaken. Zo is er ondermeer pepernotenijs, speculaasijs en glühweinijs, speciaal voor sinterklaas. Lékker! Met een big smile schept IJsfietspiet de lekkerste ijsjes voor jouw collega’s, kinderen of gasten.

Sinterklaas op school of op het werk

Sint & Piet komen dus lekker bij je langs op een ijsfiets dit jaar. Gewoon in de (binnen)tuin, voor de deur of zelfs in de klas of binnen in het bedrijf. Die hippe ijsfiets kan namelijk gewoon door een normale deurpost naar binnen rijden.

Sinterklaas huren: wacht niet te lang!

Wil jij graag weten of Sinterklaas en de IJsfietspiet ook op jouw sinterklaas(bedrijfs)feest kunnen langskomen? Wacht niet te lang, want Sinterklaas en IJsfietspiet zijn weer erg druk dit jaar! Eerder stond De ijsfiets al op bedrijsfeesten van ABN Amro, Ikea en Endemol.

Wie lusten onze biologische ijsjes?

1743469412436978857501745536154818217213784ojpeg.jpg

Coole en enthousiaste ijsverkopers gezocht

Ben jij gek op ijs en denk je dat jij de leukste ijscoman/-vrouw ever kunt zijn? Solliciteer hieronder

Direct solliciteren