Winter Specials: Super Coole Kerst

Super Coole Kerst

Speciaal voor kerst hebben wij samen met de kerstman wel hele bijzondere smaken ijs samengesteld. Pumpkin spice vanilla, glühwein, salted-caramel-bourbon-fudge-brownie ijs (yep: da’s een hele mond vol) en nog veel meer! Lees hieronder meer over de smaken ijs en kickass toppings!

Wij brengen een Super Coole kerst bij jou langs vanaf 199,-

5 redenen waarom De ijsfiets jouw kerstfeest nog toffer maakt:

  1. Wij komen bij je langs… op een ijsfiets!
  2. Wij hebben limited edition ijssmaken zoals pumpkin spice vanilla en glühwein!
  3. Wij komen naar je toe, gewoon bij jou op school, bij de vereniging, op kantoor
  4. Alles is duurzaam: van fiets tot ijs tot ijsbakje
  5. Nog zo’n pluspunt: geen rotzooi op hoeven ruimen. Halleluja!

Bel naar onze IcePhone op 085 – 065 62 18 en informeer of De ijsfiets in kerstsferen bij je langs kan komen. Of vul het contactformulier in, zodat we je terug kunnen bellen. Dan zorgen wij dat jouw school, kantoor of vereniging een onvergetelijk kerstfeest krijgt!

Limited edition kerst ijs!

Speciaal voor de feestdagen ontwikkelde De ijsfiets onweerstaanbaar lekker kerst ijs(met liefde gemaakt in Friesland!), in verschillende smaken. Zo is er ondermeer pumkin spice vanille, salted-caramel-bourbon-fudge-brownie ijs en glühweinijs, speciaal voor de kerstdagen. Lékker! Met een big smile schept De ijsfiets de lekkerste ijsjes voor jouw collega’s, kinderen of gasten.

Wij komen langs bij jou op school of op het werk

De ijsfiets Super Coole Kerst komt dus lekker bij je langs op een ijsfiets dit jaar. Gewoon in de (binnen)tuin, voor de deur of zelfs in de klas of binnen in het bedrijf. Die hippe ijsfiets kan namelijk gewoon door een normale deurpost naar binnen rijden.

De ijsfiets huren: wacht niet te lang!

Wil jij graag weten of De ijsfiets ook op jouw kerst(bedrijfs)feest kunnen langskomen? Wacht niet te lang, want De ijsfiets zijn weer erg druk dit jaar! Eerder stond De ijsfiets al op bedrijsfeesten van ABN Amro, Ikea en Endemol.

Wie lusten onze biologische ijsjes?

1743469412436978857501745536154818217213784ojpeg.jpg

Coole en enthousiaste ijsverkopers gezocht

Ben jij gek op ijs en denk je dat jij de leukste ijscoman/-vrouw ever kunt zijn? Solliciteer hieronder

Direct solliciteren