De ijsfiets goes Den Haag!

O, o, Den Haag…

 

Die mooie stad achter de duinen, díe gaan wij deze lente & zomer voorzien van onze superlekkere biologische ijsjes. Je leest het goed: De ijsfiets goes Den Haag!

 

Vanaf nu fietsen wij door Haagse straten, buurten, parken, langs kantoren en over industrieterreinen. En ja: we staan dus ook gewoon bij jou voor de deur. Kom een lekker ijsje halen aan de fiets! We hebben altijd vijf smaken biologisch ijs bij ons (zowel roomijs als sorbetijs) en je rekent je ijsje gewoon af met pin. Cooler kunnen we ’t niet maken!

Onze toffe ijskar huren voor je feestjeijskar op je bruiloft

Goed nieuws voor iedereen die deze lente/zomer een feestje geeft: je kunt nu dus ook zo’n toffe ijskar huren van De ijsfiets in Den Haag. Lekker bij de bbq, origineel trakteren op kantoor en gezellig op een (kinder)feestje! Klik hier voor een coole ijsfiets op je feestje. 

Vacature: toffe bijbaan in Den Haag

Hoe meer fietsers, hoe meer plekken er zijn waar jij een lekker ijsje kunt halen. Daarom zijn we op zoek naar toffe, enthousiaste ijsverkopers voor de leukste (bij)baan van Nederland. Word ook ijsfietser en werk in de buitenlucht, terwijl je mensen blij maakt met een big smile en een lekker ijsje.

 

Klik hier en geef je op voor de coolste bijbaan van de zomer!