Serieus goed ijs, 100% biologisch

 

Naast onze missie, nemen we ook ons ijs serieus, héél serieus. Wij geloven niet in het aanbieden van honderd gekke smaken en beperken ons liever tot een paar klassiekers, waar we het lekkerste ijs ooit van maken. Zonder gerommel met ingrediënten waarvan je de naam niet eens kunt uitspreken. Daarom hebben we gekozen voor 100% biologisch ijs. Ons ijs is puur ijs, zoals ijs bedoeld is. Met de hand – en een flinke dosis liefde – gemaakt door onze ijshelden Henk & Jos, die ons ijsfiets-ijs bereiden in het mooie, groene Friesland.

 

Dat onze ijsjes 100% biologisch zijn, betekent dat we rekening houden met het effect dat we hebben op het milieu en het welzijn van de koeien die voor de melk voor onze roomijsjes zorgen (wij gaan voor blije koeien!). Ook zijn ze gemaakt van grondstoffen zónder pesticiden. Dus de aardbeien voor ons aardbeienijs zijn nooit bespoten geweest met synthetische bestrijdingsmiddelen en van die andere ongezellige gasten die je niet in je lijf wilt hebben (no way josé!).

 

Kom proeven en laat je verrassen!

Je kunt bij De ijsfiets altijd kiezen uit vijf verschillende smaken ijs. Variërend van vanille, yoghurt-bosvruchten, stracciatella en chocolade tot aan aardbeiensorbetijs en citroensorbetijs (de laatste twee zijn helemaal lactosevrij en geschikt voor vegans). Ook verrassen we je elke maand met een nieuwe limited edition-ijssmaak. Kom proeven en laat je verrassen door de pure, volle smaken van onze ijsjes!

 

Doordat onze ijsjes biologisch zijn, zijn ze dus gezonder en meer verantwoord om te eten. En daarmee véél en véél lekkerder. Maar dat mag je ook zelf komen proeven. ☺

 

Wist je dat we ook suikervrij, lactosevrij en glutenvrij ijs hebben? Vraag ernaar bij onze medewerkers.

Bel de ijsfiets

(085) 065 62 18

Contact met de ijsfiets

 

Wil je een vraag stellen over De ijsfiets of organiseer jij een groot evenement of festival?

Neem contact met ons op arrow-icon

Waarom zoveel mensen kiezen voor de ijsfiets:

 

  • 100% biologisch ijs (da’s lékker!)
  • We komen naar je toe
  • Gewoon pinnen aan de fiets
  • Duurzaam: van ijsbakje tot ijslepeltje
  • Écht leuke, relaxte ijscomannen en ijscovrouwen 🙂

 

Wil je ook een ijsfiets op je feestje?

Krijg direct een offerte in je mailbox!

Wat een mooi concept. Puur en gedurfd onder-nemerschap. Geweldige service en verrukkelijk ijs!
Mariska Brasser

Wie lusten onze biologische ijsjes?


Volg de ijsfiets op instagram!